KW Sportsundervogne

KW – ÅRENES UNDERVOGN

Hvad er der fedt ved at have en gevindundervogn, som du ikke kan justere, fordi det hele er rustet fast efter et par måneder? Nej vel. Det accepterer de ikke på racerbanerne – og  det skal du heller ikke acceptere. Derfor bruger KW rustfrit stål, specielt trapezformet gevind og kunststofskåle, hentet fra racersporten. Så kan du justere din undervogn igen og igen og igen!

Og hvad er der fedt ved at have en gevindundervogn, du ikke kan få synet. Det er ikke noget problem med KW-undervognene, der har alle omfattende TÜV-godkendelser – for din sikkerheds skyld.

DERFOR GIVER KW DIG BÅDE SPORT OG KOMFORT!

Dæmpningen i en støddæmper opstår, når støddæmperen trykkes ned i et sving eller ved en ujævnhed i vejen. Så presses olien i dæmperen gennem en lille ventil fra et kammer til et andet, typisk fra et indre rør til et ydre rør (se flere fotos af gennemsigtige støddæmpere på topfaelge.dk).

Jo mindre hullet i ventilen er, jo sværere har olien ved at flyde igennem – og jo hårdere bliver dæmperen.  Det giver bedre kurveegenskaber, men ødelægger komforten og vejgrebet.

Ved normale støddæmpere skal du vælge, om du vil have gode kurveegenskaber eller komfort/vejgreb.

Men KW kan pga. deres patenterede 2-ventilteknik give dig begge dele på en gang. For ved en kurve er der kun én ventil åben, dvs. støddæmperen er hård og sportslig. Men ved en hurtig påvirkning som på en ujævn vej, åbner der sig et par ekstra ventiler – og så kan olien pludselig flyde lettere. Det giver både komfort – og sikrer, at bilen ikke hopper henover vejen og dermed taber heste.

Ét svar til “KW Sportsundervogne”

  1. Hr WordPress7. februar 2019 kl. 14:03

    Hej, dette er en kommentar.
    For at slette en kommentar logger du blot ind og læser indlæggets kommentarer. Der har du mulighed for at redigere eller slette dem.

Der er lukket for kommentarer.