Profil

Scandinavian Car Styling er Danmarks mest erfarne stylingimportør. Vi har mere end 25 års erfaring indenfor bildesign. Vi monterer og afbalancerer også dæk på eget dækværksted. Det sikrer den helt rigtige løsning til dig og din bil.

Vi importerer både Barracuda wheels, Wolfrace wheels, FSW wheels, Rieger-tuning, KW-undervogne, AP undervogne, Weitec undervogne samt en masse andre anerkendte mærker. Her kan du se vores nye online-katalog.

For os er det en livsstil

Det at sætte en KW-gevindundervogn,Barracuda-fælge eller en ombygning fra Rieger på bilen…det er ikke bare tilbehør. Det er en livsstil!

Det er en holdning til ikke bare at acceptere det design og de hjulkapsler, som bilfabrikkerne nu engang har valgt at servere for os. Det er modet til at skabe sin egen personlige stil.Glæden ved godt design er en af de ting, alle mennesker har til fælles – det er bare ikke alle, der har modet til at leve drømmene ud.

Historie

Scandinavian Car Styling blev i 1988 startet på et kollegieværelse i udkanten af Århus.

Det store gennembrud kom i 1992, hvor firmaet præsenterede sin første supersportsvogn, den 650 HK stærke SCS 3,0 COMPETITION. Præsentationen skete foran Århus Musikhus og blev dækket af både TV2-nyhederne og de fleste landsaviser.

Næsten lige så stor opmærksomhed fik efterfølgeren i 1995: Piranha Biturbo, som blev bygget på basis af Toyotas MR 2 Turbo og som blev præsenteret i Den Gamle By i Århus.

I 1997 kom den opdaterede, sorte Piranha EVO, men noget større var på vej : SCS Ferrari 388.

På basis af Ferraris klassiker, 308/328 har Scandinavian Car Styling skabt det første danske design på Ferraribasis. Den fungerer stadig som demobil ved messer.

I 2012 flyttede firmaet ud til helt nye lokaler i forbindelse med det smukke Rosenholm Slot i udkanten af Århus.

I 2013 præsenteres et helt nyt og cool designprojekt på Audi-basis.

I 2015 blev Scandiavian Car Styling solgt til René Høvinghof, adressen blev flyttet til Grindsted, centralt placeret i Jylland.